Събота, 11 Май 2024
            
Велико Търново Култура

Даниела Минева показва в снимки съкровената връзка между майка и син

  28.04.2024 08:04
Даниела Минева показва в снимки съкровената връзка между майка и син

Фотографска изложба „Майки и синове“ ще представи великотърновката Даниела Минева. Експозицията ще бъде открита на 9 май от 17,30 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ във Велико Търново.

Изложбата е втора самостоятелна изява на талантливата фотографка. През февруари миналата година тя представи своя проект „Лица в тишината”, който получи одобрението на публиката и беше открит при голям интерес в Изложбените зали.

Сегашната ми изложба е опит да представя съкровената връзка между майка и син, която до голяма степен ни изгражда като личности (и нас – майките, и тях - синовете). Наситена с много емоции, тя често остава невербализирана, скрита в най-съкровените кътчета на душата. Тази поредица от черно-бели фотографии проследява изменението на отношенията през годините и през израстването, дистанцирането и събирането, споделя авторката.

Философ по образование, фотограф по призвание, талантлива певица, вдъхновен арт директор на Фолклорна формация „Плетеница” са само част от лицата на Даниела Минева.


Ключови думи
Даниела Минева Майки и синове
Последни
Седмицата
Анкета