Неделя, 28 Апр 2024
            
Горна Оряховица Други

Родители: В детската градина в Крушето децата получават повече грижа и от тези в големите градове

  01.02.2024 14:38
Родители: В детската градина в Крушето децата получават повече грижа и от тези в големите градове

С благодарствено писмо родителите на малкия Божидар Георгиев изказват своята радост, че детето им е получило най-добрите грижи в детската градина в Крушето. Писмото е изпратено до РУО, директора на ДГ „Димитър Генков” в Поликраище, чийто филиал е градината в Крушето и медии.

Ето и цялото писмо:

„Да бъдеш учител е призвание, не професия. И това няма нищо общо с населеното място, където учи детето. Да, сериозни сме.

В Крушето една учителка и една помощник-възпитателка са не просто богини или феите от онези вълшебни приказки, а са творение на природата, за което все още няма описание. При тях усмивката, добрата дума, топлината към децата, загриженост и толерантност са ежедневие.

А госпожа директорката Миглена Млеченкова е като орлица, закриляща всички деца, дори и във филиала в Крушето.

Да, в село Крушето, община Горна Оряховица децата са обгрижвани. Те са щастливи и получават всичко, което го има в една градина в областния град, дори повече. 

Защото учителката в група „Пепеляшка” е не просто онази госпожа, с която се учат ситуации, тя е красиво цвете и пеперуда, пълна с изненади в детските очи.

А помощник-възпитателката - за тази чаровна и добра, любима на много деца леля, мога да кажа само това - тя им е втора мама и Слънчице. 

Да, децата си имат традиции както сутрин, така и на обяд - приказката там е онова вълшебство, с което опознават света и пътуват в приказния свят.

Огромно благодаря на директорката госпожа Млеченкова за отношението към родители и деца. А за госпожа Росица Дачева и помощник-възпитател Еленка Петрова думите са ми поклон, респект и уважение. Пред вас расте нашето утре, нашето бъдеще и вие правите чудеса с тези деца - като скулптури ги извайвате и моделирате и ги храните с най-прекрасното от майката природа.

с уважение сем. Георгиеви”


Ключови думи
детска градина Крушето Горна Оряховица