Събота, 30 Мар 2024
            
Елена Общество

Над 30 000 лв. са вече събраните средства за благотворителната инициатива за закупуване на ехограф в община Елена

  27.12.2023 12:53
Над 30 000 лв. са вече събраните средства за благотворителната инициатива за закупуване на ехограф в община Елена

Към края на последния работен ден на седмицата преди Рождество в дарителската сметка за закупуване на ехограф в община Елена са събрани 34 150 лв.

В благотворителната кампания, инициирана от местната организация на Българския младежки червен кръст и Ротари клуб - Елена, подкрепена и от Община Елена, вече се включиха много фирми, граждани и организации. Доста средства бяха събрани на традиционния Ротариански благотворителен бал, както и на базара, организиран от БМЧК, за който предмети изработиха и предоставиха още децата и служителите от Дневния център за деца и младежи в гр. Елена и Центъра за настаняване от семеен тип в с. Илаков рът.

Благотворителната кампания продължава до края на годината. Преводи могат да се правят по банков път по сметка IBAN: BG08 STSA 9300 0030 4707 50, Банка ДСК, основание: дарение за закупуване на ехограф.

Организаторите на кампанията благодарят на всички, които вече се включиха с дарения. След края на кампанията ще бъде публикувана информация за дарителите, освен ако същите не са пожелали изрично да останат анонимни.


Ключови думи
ехограф
Последни
Седмицата
Анкета