Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Други

Коледна томбола зарадва читателите на Библиотеката в Долна Оряховица

  19.12.2023 11:25
Коледна томбола зарадва читателите на Библиотеката в Долна Оряховица

Коледна томбола организира за своите читатели библиотеката на НЧ „Христо Козлев 1883” в Долна Оряховица, а Дядо Коледа с помощта на две от четящите деца – Александра Пулова и Рая Талева изтеглиха печелившите.

В томболата, която е по идея на редовен дарител на книги, можеха да участват всички взели книга от библиотеката в периода 18 ноември – 15 декември. Около 85 читатели решиха да опитат късмета си и 11 от тях получиха атрактивните награди, осигурени от спонсори.

В тегленето на томболата, освен Дядо Коледа, Рая и Александра, участваха кметът Веско Ирибаджаков и шеф Севдалин Кръстев от клуб „Вселена” в Горна Оряховица, който осигури вкусната част от наградите.

Сред наградите има две вечери за Бъдни вечер вкъщи за по четирима души със седем постни ястия, плодове и бутилка вино, кошница с храна и напитки, два комплекта спално бельо от шест части, пет ваучери за книга от книжарница „Хеликон”. Със специална награда се включи и кметът на общината Николай Рашков.

Около 350 редовни читатели има Библиотеката в Долна Оряховица. Интересът им се поддържа от непрекъснато обновяващия се книжен фонд, за което заслуга имат и многобройните дарители. Благодаря на всички, които даряват и радват четящите хора, сподели библиотекарят Ралица Величкова.


Ключови думи
Библиотека Долна Оряховица Коледна томбола
Последни
Седмицата
Анкета