Сряда, 13 Мар 2024
            
Горна Оряховица Общество

Дядо Коледа отговаря на детските писма от Горна Оряховица

  13.12.2023 14:15
Дядо Коледа отговаря на детските писма от Горна Оряховица

Първите писма, пуснати в Коледната поща в Горна Оряховица, вече са при Дядо Коледа в Лапландия и работливите му помощници са запретнали ръкави да изпълнят желанията на малките горнооряховчани.

Докато наблюдава как се пълни чувала с подаръци, Дядо Коледа написа и отговор на всички мили писъмца, в които деца и родители са споделили своите желания.

„Скъпо дете, получих красивото ти писмо, което ме направи много щастлив. Благодаря за старанието, което си вложило.

Видях как помагаш на близките си и се опитваш да правиш добри дела. Наистина ми хареса, че през тази година проявяваше уважение към околните и се опитваше да бъдеш добро с всички.

Мило дете, запази добротата, усмивката и искрата в себе си.

Поздравявам теб и семейството ти и пожелавам на всички ви здраве, топлина и споделеност през Новата 2024 година.

Твой Дядо Коледа,

Декември 2023

Лапландия”

Тези деца, които са оставили адрес за обратна връзка на своите писма, ще получат отговора лично. Всички останали, които са пуснали желанията си в Коледната поща, открита миналата седмица в Художествената галерия, могат да вземат своя отговор в магазини ARR на площад „Георги Измирлиев” 1.

Тъй като желанията в повечето писма са много и работилницата на Дядо Коледа няма да успее да се справи с всички поръчки, децата, пуснали писмо в Коледната поща, ще получат и ваучер за 10% отстъпка при пазаруване в Спортен магазин ARR FULMAX – Горна Оряховица. Ваучерът може да бъде използван през цялата 2024 година.

А какво искат децата от Дядо Коледа? Играчки, разбира се. От писмата им се разбира, че всички са били мнооого послушни през изминаващата година, помагали са на мама и тате, учили са и въобще заслужили са обилното количество подаръци, което си поръчват.

Колкото и да се менят модите в детските играчки, всичко опира до основни неща. Момчетата искат преобладаващо коли, танкове и самолети с дистанционно управление, както и Плейстейшън, ако Дядо Коледа реши да е по-щедър. Малките девойки са на тема обзавеждане, обличане и разкрасяване на разни видове кукли.

Другата част от децата, вярно по-малка, но не и незначителна, иска пъзели, моливи за рисуване и дори книги. Е, последните са най-малко, но тяхното желание Дядо Коледа изпълнява с предимство.


Ключови думи
Дядо Коледа Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета