Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Инж. Добромир Добрев: Доверете ми се на 5 ноември за разумно и близко до хората управление

  03.11.2023 08:13
Инж. Добромир Добрев: Доверете ми се на 5 ноември за разумно и близко до хората управление

През последния месец направих десетки срещи и говорих със стотици хора. Чух много критики, но още повече хора ме увериха, че оценяват усилията на моя екип и знаят, че стъпка по стъпка ние подобряваме живота в нашия град.

Това доверие ме мотивира и ми дава увереност, че вървим по правилния път.

Първият етап от тази тежка предизборна кампания завърши на 29 октомври с успех за ГЕРБ и за повечето кметове, номинирани и подкрепени от нас.

ГЕРБ е първа политическа сила в община Горна Оряховица и отново ще има най-голямата група общински съветници.

Да честитим на новите кметове - Ясен Янков в Първомайци, Венета Василева в Правда, Иван Кишев в Драганово, Йордан Петров във Върбица, Ивелина Георгиева в Крушето, Маринчо Маринов в Горски долен Тръмбеш, Владимир Илиев в Янтра.

Уверен съм, че те ще оправдаят доверието на своите избиратели.

Вярвам на екипа си, защото те вече са показали какво могат. Заедно ще продължим и Горна Оряховица ще се променя още по-ускорено в следващите 4 години.

Благодаря на всички, които гласуваха на 29 октомври и показаха, че не им е безразлично как ще се развива нашата община. Но ни предстои още едно изпитание на 5 ноември, когато на балотаж ще се определят кметовете на Общината, Поликраище, Писарево и Долна Оряховица.

Трябва да направим последната стъпка, за да гарантираме разумно, устойчиво и обърнато към всички жители на общината управление. Това управление, което ние предлагаме.

Подкрепете мен и останалите кандидати на ГЕРБ с една голяма „седмица” на 5 ноември. Заедно ще направим община Горна Оряховица такава, каквато всички я искаме – уютен дом за нас, децата ни и нашите възрастни родители.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Добромир Добрев ГЕРБ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета