Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Георги Гугучков: Политикът Огнян Стоянов израсна пред очите ми и се превърна в лидер

  23.10.2023 17:42
Георги Гугучков: Политикът Огнян Стоянов израсна пред очите ми и се превърна в лидер

Дойде времето на Огнян Стоянов, категоричен е бившият областен управител инж. Георги Гугучков.

Георги Гугучков беше на два пъти областен управител на област Велико Търново по време на служебните кабинети, назначавани от президента Румен Радев. Завършил е НВУ „Васил Левски“ във Велико Търново, а по-късно и Военната академия „Г. С. Раковски“. От 1980 до 2001 г. е на кадрова военна, като стига до длъжността командир на бригада и звание полковник.

Познавам Огнян Стоянов от 2003 г., когато той стана общински съветник за първи път. За мен тогава беше хлапак. Но пред очите ми Огнян израсна и се превърна в лидер.

Имахме един мандат заедно в Общинския съвет и още тогава ми направи впечатление, че е много активен. Интересуваше се от всичко, подготвяше се за комисии и заседания. В последните години имаше възможност да бъде зам. областен управител и да види работата на кмета и общинските съвети от другата страна. Знам, че е осъзнал, че кметската работа е най-трудната. Но вярвам, че той вече е готов за нея.

Огнян беше номиниран и през 2015 г. През 2019 г. беше почти сигурен кандидат, но друго се получи. Мисля, че е за добро. Тогава още му беше рано. А сега е точното време той да стане кмет.

На 45 години човек е в подножието на своя пик. Това е най-активната и продуктивна възраст за всеки мъж. Огнян вече има административен опит, но получи и много житейски уроци. Знае какво е предателство и каква цена плащаш, когато си се хванал с обществена работа. Радвам се, че е запазил човещината в себе си.

За 20 години той се промени много и много израсна. Затова съм уверен, че дойде времето на Огнян Стоянов. Той ще бъде добър кмет на община Горна Оряховица, защото е подготвен за това.

Моят избор е ясен – Огнян Стоянов с №68.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Георги Гугучков Огнян Стоянов Горна Оряховица БСП за България и Левицата
Последни
Седмицата
Анкета