Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Други

Във ВТУ започна записването след I класиране

  17.07.2023 09:18
Във ВТУ започна записването след I класиране

При засилен интерес тази сутрин започна записването след първо класиране (първи прием) на приетите за обучение студенти по магистърските програми във Великотърновския университет. Записването ще продължи до 21 юли 2023 г. (включително) в Ректората на Университета.
Десислава Ангелова от град Хасково се записа първа за студентка в магистърските програми на Великотърновския университет за учебната 2023/2024 г. Тя ще продължи своето обучение по специалност „Информационни и комуникационни технологии в началното училище“. За спомен от днешния незабравим ден Десислава получи сувенири и рекламни материали от проф. д.н. Мариана Гърмидолова, директор на дирекция „Магистърски програми“ на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Междувременно продължава и вторият прием на заявления за кандидатстване, който ще продължи до 29 август 2023 г., а документи се подават електронно на адрес: https://epriem.uni-vt.bg/mp. Университетът предлага разнообразни образователни програми (специалности) в ОКС „магистър”, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение.


Ключови думи
ВТУ записване
Последни
Седмицата
Анкета