Понеделник, 09 Oct 2023
            
Горна Оряховица Спорт

STATIC вдигна първата Купа на кмета и отнесе ваучер за 700 лева от футболния турнир в Горна Оряховица

  10.07.2023 23:59
STATIC вдигна първата Купа на кмета и отнесе ваучер за 700 лева от футболния турнир в Горна Оряховица

Сборен отбор от работещи в различни фирми, но обединени от общата си страст към футбола, спечели първия турнир за Купата на кмета в Горна Оряховица. STATIC спечели финала срещу отбора на Община Стражица с 6:1. В малкия финал за 3-4 място „Импулс“ победи „Солар хоум“ със 7:4 в един много твърд и оспорван мач.

Наградите на най-добрите бяха връчени от кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Направихте страхотно шоу. Благодаря ви за участието и хъса, който вложихте. Правим такъв турнир за първи път, но очевидно той трябва да стане традиционен, след като предизвика толкова хубави емоции, каза кметът, закривайки футболната надпревара на новото игрище над стадион „Локомотив“.

Купата за шампионите върви заедно с премия от 700 лева. Вторите получиха 350 лева, а третият тим си тръгна с 200 лева. Голмайстор на турнира стана Александър Алексиев от „Импулс“, а за най-добър вратар бе обявен Николай Зарзалиев от „Солар хоум“.

С грамоти бяха отличени трите дамски отбора, включили се този път само в демонстрационни срещи. Бяхте толкова добри, че догодина може да направим и дамски турнир, насърчи ги инж. Добрев.

Подгласниците на победителите бяха подкрепяни от кмета на Община Стражица Йордан Цонев. Момчетата от стражишкия отбор, които заработиха 350 лева на терена, решиха да внесат своята награда в общинския фонд за насърчаване на даровити деца.


Ключови думи
футболен турнир Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати