Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

Театралите в Правда подкрепиха болно дете

  19.06.2023 14:29
Театралите в Правда подкрепиха болно дете

Препълнен салон, усмихната публика и бурни аплодисменти.

Това преживяха в съботната вечер театралите от трупата „Нашенци“ на НЧ „Звезда 1905“ в Правда. Най-голямата им награда обаче бе, че успяха да подадат ръка на 3-годишната Анита от горнооряховското село, която е с детска церебрална парализа и епилепсия.

„Женитба с препятствия“ по Пелин Пелинов изиграха театралите. Постановката бе с вход свободен, но на входа на залата бе поставена дарителница. В нея всеки можеше да пусне според възможностите си сума, която да бъде използвана за рехабилитацията на детето. Така с общи усилия и заради огромните сърца на хората в Правда и техни гости бяха събрани 1531 лв.  

Сърдечни благодарности на всички вас, мили приятели, които отворихте сърцата си за тази благородна кауза. За пореден път показахме, че като се обединим можем много. Огромно благодарим! Благодарим и на нашите официални гости, които ни уважиха с присъствието – кметът на Правда Венета Василева, на Върбица Йордан Петров, на секретаря на читалището във Върбица Анелия Димитрова, споделиха от НЧ „Звезда 1903“ в Правда./ сн. Добромира Енчева


Ключови думи
НЧ Звезда 1903 Правда
Последни
Седмицата
Анкета