Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

В Леденик деца и възрастни ще творят и спортуват заедно

  17.06.2023 08:19
В Леденик деца и възрастни ще творят и спортуват заедно

Ежемесечното детско художествено ателие очаква и този месец децата в Леденик, които обичат да творят. На 17 юни от 15 ч. на центъра на селото ще бъде организирана уютна детска работилничка за рисуване.

Ателиетата ни досега винаги са били тематични и застъпваме както творчески, така и образователни мотиви, интересни за децата. Детските творби закачаме на таблото на центъра между ресторанта и кооперативния магазин. В юнското издание на детското художествено ателие имаме интересно предизвикателство за децата, загатват организаторите от сдружение „Европейско развитие на с. Леденик“.

Плановете на сдружението за двата почивни дни не приключват с детското ателие. Започваме ежеседмичните спортни инициативи за желаещите да спортуваме заедно на открито. Според резултатите от анкетата, желанието е за неделния ден. Сборен пункт в неделя, 18 юни в 10 ч. на площада в Леденик. Добре дошли са и възрастни, и деца.

За възрастните - лек фитнес за начало с упражнения за тонус и настроение. Който иска, може да си носи постелка, за комфорт.

За децата - различни спортни игри и забавни изненади.

Ще имаме гости от Велико Търново, от клуб по йога, които ще ни покажат принципите на Сахаджа йога, анонсират още организаторите. / сн. архив организатори


Ключови думи
Леденик
Последни
Седмицата
Анкета