Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Други

Младежкият парламент кани на третото приключение в търсене на „Ключът на Горна Оряховица”

  16.06.2023 10:18
Младежкият парламент кани на третото приключение в търсене на „Ключът на Горна Оряховица”

За трети път Младежкият парламент на Горна Оряховица съвместно с Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви” и BROWNTEAM организират забавната авантюристична дейност за семейства и приятели „Ключът на Горна Оряховица”.

Събитието дава възможността на желаещите играчи да се забавляват като намират скрити букви из гората, снимат ги за доказателство и ги подреждат, за да намерят скритата дума. С възможност за печелене на награди, това събитие окуражава всеки да се включи, да се позабавлява в компанията на 2-3 члена от семейството или приятели, и да спечелят надпреварата.

Спортното ориентиране е спорт, в който от състезателя се изисква да се ориентира в непозната местност сред природата с помощта на карта, а в случая и с телефон. Целта е да се посетят в определен ред точките, отбелязани по предварително начертан маршрут на картата, като се избира възможно най-краткия и бърз път. Времето на тръгване и финиширане на участниците се засича. На място се дава детайлно разяснение за 9-те точки и маршрута. Медицинско лице се грижи за здравето и комфорта на участниците в горещото време. 

Eлате и съдействайте да се възроди в нашия град този прекрасен спорт. Ще се радваме на всяка ваша идея и предложение относно бъдещи дейности в тази насока. Како бихте желали да се случва в града ни. За записване за участие до 21.06 на посочения в плаката телефон, призовават организаторите от Младежкия парламент.


Ключови думи
Ключът на Горна Оряховица Младежки парламент
Последни
Седмицата
Анкета