Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Горна Оряховица бе домакин на турнир по тенис за деца до 14 г.

  06.06.2023 09:58
Горна Оряховица бе домакин на турнир по тенис за деца до 14 г.

12 състезатели от два тенис клуба се надпреварваха на турнира по тенис за деца до 14 години. Турнирът се проведе на кортовете на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Горна Оряховица и в него се включиха тенисисти от ТК „Царевец“ и ТК „Севлиево Про“. Състезанието е част от спортния календар на Общината и се организира от ТК „Царевец“ и Общинското предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“.
Горнооряховският клуб се представи с 5 момчета и 2 момичета а гостите от Севлиево с 4 момичета и 1 момче. Турнирът бе открит в присъствието на заместник-кмета на Общината Стефчо Алипиев и директора на ОП ,,МДСИП“ инж. Петя Богданова. Децата бяха приветствани от треньора на ТК ,,Царевец“ Пламен Цонев.
При момчетата за втора поредна година златния медал спечели Кристиян Попов от ТК ,,Царевец“, следван от съотборниците си Боримир Данев, Кристиян Ефтимов и Димитър Стефанов. При момичетата първа се класира Даная Цанкова от „Севлиево Про“, следвана от съотборничките си Александра Дочева, Мадлен Димова и Мартина Атанасова.
Победителите получиха купи и медали, осигурени от Община Горна Оряховица. Малките тенисисти похапнаха и вкусна торта, а за спомен от турнира получиха и шапки.


Ключови думи
тенис
Последни
Седмицата
Анкета