Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

Във Велико Търново „Искам бебе” сформира нова безплатна група за емоционална подкрепа

  20.08.2022 09:48
Във Велико Търново „Искам бебе” сформира нова безплатна група за емоционална подкрепа

Безплатна група, в която ще се оказва емоционална подкрепа на хора с репродуктивни проблеми, ще започне да действа във Велико Търново през октомври. Инициативата е на местното представителство на Фондация „Искам бебе”, а групата ще води психологът Светла Димитрова. Ето какво споделя Димитрова:

„Здравейте, приятели от Велико Търново, казвам се Светла Димитрова, психолог съм по образование, и заедно с екипа на ИСКАМ БЕБЕ – Велико Търново, с радост ви съобщаваме, че през месец октомври стартираме нова безплатна група за емоционална подкрепа във Велико Търново. Каним всяка от Вас да се включи в групата и да извървим заедно дългия път до срещата с желаната рожба!

Подаваме ви ръка в среда на спокойствие, споделеност и при пълна конфиденциалност.

Предлагаме ви шест поредни месечни срещи в периода: октомври 2022 – март 2023

Какво Ви очаква ли?

Очаква Ви най-важната среща – срещата със себе си! Предстои Ви да си дадете честни отговори на много въпроси: „Защо?“. С приемане и благодарност ще разгледаме отношението Ви към съдбата и взаимоотношенията във Вашия живот. Очаква Ви творчески процес с поглед навътре към себе си. А аз ще съм до Вас, защото съм една от Вас.

Вървях, растях, падах, ставах, изпитах болката, тъгата и капсулирането до появата на двете чертички. С отдаденост и благодарност днес посвещавам времето и опита си на Вас, момичета, решили да заявите участие в групата за емоционална подкрепа на „Искам бебе”! Отворете сърцето си за Новия живот! Запишете се на телефон: 0887509017. Психолог - Светла Димитрова. Очакваме ви!”.


Ключови думи
Искам бебе
Последни
Седмицата
Анкета