Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Светски

Кристиян Менев създаде „Приятел“ – песен за предателството и прошката (видео)

  20.04.2022 16:54
Кристиян Менев създаде „Приятел“ – песен за предателството и прошката (видео)

Авторска песен в пълния смисъл на думата създаде Кристиян Менев от Велико Търново. 12-годишният Кристиян написа музиката и текста и изпълни „Приятел“, а помощ с аранжимента получи от композитора Светослав Лобошки. Парчето се случи под професионалното наставление на Гласа на България Стелияна Христова, която е вокален педагог на Кристиян в Студио „Гласове“ в Горна Оряховица. Записа е дело на Петър Атанасчев.

Във видеоклипа, редом с Кристиян, в роли влязоха Стилян Атанасов и Наталия Минкова. Младежите успяха да пресъздадат всички толкова сложни и чисто човешки чувства и емоции, породени от болката, разочарованието, грешката, вината, но и от прошката.

В клипа към „Приятел“ се включва още дуетът на Виктор Цветанов и Камелия Къндева. Техният танц, заиграващ се със светлината и тъмнитата, е заснет на сцената на лясковското Народно читалище „Напредък 1870“. Там любезен домакин на екипа е председателят на читалището Васил Русев.

Една от най-горчивите сцени във видеоклипа се разиграва в едно от най-сладките места във Велико Търново – „Amaretto Cafeteria“. Но какво всъщност се случва, може да разберете само ако гледате клипа. Благодарим на търпеливите родители и на всички професионалисти, замесени в проекта, казва Кристиян.

Той пее от 4-годишен, свири на пиано, учи в ОУ „Бачо Киро“ във Велико Търново. Печелил е награди от престижни конкурси като международния „Абанико“, „Звездици за Лора“, „Песенна палитра“... Стигна до полуфинал в V сезон на „България търси талант“.

 

 


Ключови думи
Кристиян Менев Приятел
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати