Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други Свищов

Община Свищов призовава за отговорно отношение към общинското имущество

  23.02.2022 19:56
Община Свищов призовава за отговорно отношение към общинското имущество

Поредна счупена детска люлка в Свищов. В тази връзка Общината излезе с апел към жители и гости на града:

Скъпи съграждани,

За пореден път на територията на детска площадка в Свищов е констатирано нарушаване целостта на съоръженията за игра. След направено проучване е установено, че най-често това се случва след като те са използвани от лица, които не отговарят на възрастта за тяхната употреба. Такъв е и последният случай, в който люлка на новоизградена детската площадка в един от големите квартали на града е счупена, след като е използвана несъобразно от лице, значително надвишаващо годините и килограмите за нейната безопасна експлоатация.

 

Уважаеми жители на Свищов, отново се обръщаме с молба към Вас да бъдем отговорни към опазването и правилната експлоатация на общинското имущество!

Всяко чупене и рушене на парковата, градинска мебел и детски съоръжения за игра нарушава безопасността на средата и води до необходимост от разходване на общински средства за възстановяване на щетите. Нека бъдем съвестни стопани и не позволяваме на безхаберието да определя облика на нашата жизнена среда.

Община Свищов полага системни и последователни усилия в създаването на благоприятни градски условия за живот и нека заедно да ги пазим такива!

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ


Ключови думи
детски площадки Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати