Неделя, 30 Яну 2022
            
Горна Оряховица Избори 14 ноември 2021

Николай Николов – новото лице на вечната политика за България, следвана от ВМРО

  30.10.2021 13:09
Николай Николов – новото лице на вечната политика за България, следвана от ВМРО

28-годишният лидер на младежкото ВМРО в Горна Оряховица е сред най-младите кандидати за народен представител на воеводите. Със силната подкрепа на горнооряховската организация той зае трето място в листата за IV МИР – Велико Търново. За него това е втора предизборна битка, след като през 2019 г. участва и в листата за общински съветници.

Николай е роден в Правда, възпитаник е на ПГЕЕ „М. Ломоносов” и има две магистратури - по „Политическа дипломация и национална сигурност“ и „Езикът на медиите и рекламата, подготовка и редактиране на текстове“. Член е на ВМРО от 2014 г., след като работил като доброволец за организацията в изборите за Европейски парламент.

ЗАЩО АЗ?

Реших да бъда част от листите на ВМРО, защото вярвам, че знанията ми, натрупани в университета, ще бъдат полезни и въпреки младостта си се чувствам подготвен и уверен за тежката работа, наречена „народен представител“. Като част от новото поколение си поставям ясната цел да докажа, че политиката в България има нужда от млади хора, които да донесат истинската промяна, която е нужна на страната ни. Последните два избора не доведоха до промяна, а бяха подмяна на волята на избирателя. Смятам, че новите лица, а не новите партии, са в основата на промяната. За съжаление в общественото пространство се насади друго мнение. Подобно на други времена първо се гледа партийната принадлежност, а не личните качества. Моята цел в тази кампания е да покажа, че утвърдени партии като ВМРО, които имат постоянна политика, могат да предложат хора с модерен поглед и разбирания, казва Николай.

Аз съм политолог, при това с магистратура по политическа дипломация, затова следя външната политика и това е сферата, в която мога да бъда полезен. Външната политика, защитаването на националните интереси, това България да бъде горда страна, а българите - горда нация, са каузите на ВМРО, които са и мои каузи, категоричен е Николов.

Моята мисия в Парламента ще е защита на традиционните ценности, политика за нулева миграция, спазване на договора за добросъседство с Република Северна Македония и политиката „Европа на отечествата”, добавя още младият кандидат-депутат.

ЗАЩО НИКОЛАЙ?

Цялата горнооряховска организация твърдо подкрепи своя млад представител с ясната идея, че политиката в България има нужда не просто от нови лица, а от хора, които вече са доказали своите възможности.

Десислава БОШНАКОВА: Искаме нов морал и нови лица в политиката. Николай е получил добро образование в България и иска тук да реализира своите възможности. Това е млад човек със сериозни семейни и нравствени ценности, уважаващ законите и Конституцията на страната ни. Дълбоко вярвам, че за да има България бъдеще, са й нужни хора като него.

Христо БЕРЕМСКИ: Николай е един от нас, а ние сме един сплотен екип и винаги се подкрепяме. Заставам до него с убедеността, че предлагаме добра политика, а Николай е способен да я отстоява. Патриотизмът не е остаряло понятие, нашият кандидат е неговата модерна визия.

Кирил КИРИЛОВ: В навечерието сме на трети избори в рамките на една година. Предишните два показаха, че хората искат промяна и определят ВМРО като статукво. Това донякъде е така – нашата политика е постоянна и не може да се върти като ветропоказател с настроенията на избирателите. България е кауза за цял живот и няма как да се откажем от своите идеи и виждания. Страната ни се нуждае от стабилност, а не от лъкатушене между чужди посолства и външни интереси. Искаме да покажем обаче, че във ВМРО има млади и способни хора и ние се развиваме. Николай е сравнително непознат за хората, но не и за нас. Заедно сме вече 7 години. Чрез него даваме пример как млад човек с високо образование има какво да намери в идеите на ВМРО, които не са архаични. Темата България е вечна и ние ще продължим да отстояваме една политика, давайки път на млади и можещи хора като Николай Николов.


Ключови думи
ВМРО Николай Николов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати