Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други Павликени

Община Павликени е с нов сайт

  21.08.2021 14:58
Община Павликени е с нов сайт

Община Павликени има нов, модерен уебсайт. Новата страница вече функционира на познатия адрес: https://www.pavlikeni.bg/ . Старият остава като архивен и ще продължи да работи, докато е необходим на гражданите – на адрес http://old.pavlikeni.bg/.

Новият сайт разполага с модерна визия и адаптивен дизайн, подходящ за всички видове устройства. Изработката му е напълно безплатна за местната хазна. Тя стана възможна благодарение на проект на Държавна агенция "Електронно управление", която подкрепя общините в осъвременяването на уеб страниците им. Сайтът съответства на всички законови изисквания за достъп и сигурност на информацията.

В сайта са посочени електронните услуги, които администрацията изпълнява. Той предлага важната информация за бизнеса, за гражданите и за туристите. Там са и всички новини, обявления, съобщения, както и информация за търгове и конкурси. Специален раздел е посветен на възможностите за инвестиции. 

В раздел „Общински съвет“ гражданите могат да научат всички за дейността на местния парламент. 

В секцията за контакти вече ще могат да се изпращат сигнали и информация към Общината, а като допълнителна опция ще бъде и прикачването на файл или снимка към съобщението.


Ключови думи
сайт Община Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати