Сряда, 28 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Цветан Цветанов: Призовавам всеки да направи обмислен избор

  09.07.2021 09:10
Цветан Цветанов: Призовавам всеки да направи обмислен избор

Скъпи приятели, жители на област Велико Търново,

На финала сме на една кампания, в която от Републиканци за България заложихме на прагматичното и разумното, защото обществото се нуждае от единение. Необходимо е да се търсят национални приоритети, които могат да ни обединяват, вместо да си служим с конфронтация.

През всичките години, от 2009 до 2018, аз бях представител на Велико Търново и областта в Народно събрание, благодарение на доверието, което ми гласувахте. Винаги, заедно с всички, които имаха отношение към справянето с проблемите, съм работил за това, те да бъдат решавани. Днес отново се нуждая от вашата подкрепа, за да продължа да бъда този, когото познавате!

С огромна част от жителите на областта се познаваме лично, други са получавали задочно съдействие – за себе си, или за населеното си място. Ще остана съпричастен и отдаден на Великотърновска област, заедно със силния екип от Републиканци за България.

По време на предизборната кампания имахме възможността да се срещнем с много хора в региона, да говорим по актуалните теми, да чуем стотици мнения и проблеми. Успяхме да представим всички наши лица, за да се убедите колко стойностни са личностите в този нов политически проект „Републиканци за България“.

Кандидатите за народни представители с номер 21 в бюлетината са образовани и доказани в своите професии – юристи, лекари, IT специалисти, социолози, икономисти, мениджъри. Това са хора, които могат да отстояват вашите интереси.

Влизайки в 46-ия парламент, благодарение на вашата подкрепа, ще можем да работим по това, което вие искате да се решава от българските политици.

Ще работим за защита на малкия и среден бизнес. Ще направим прозрачно управлението, с основния акцент от нашата програма - електронното управление, което ще разтовари гражданите от административния натиск, ще сведе до минимум предпоставките за корупция, ще улесни фирмите, ще има благотворен ефект върху здравеопазването и дори съдебната система.

ПП „Републиканци за България“ има потенциала и дава ясни и точни решения във всяка секторна политика. Благодаря на експертите ни, на които ще разчитаме и занапред.

Призовавам всички жители на областта да гласуват! И нека всеки да направи обмислен избор!

Подкрепете ни с номер 21 в интегралната бюлетина - Републиканци за България, за държава с правила!

 

С уважение:

Цветан Цветанов,

водач на листата на ПП „Републиканци за България“

и председател на партията


Ключови думи
Цветан Цветанов Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати