Сряда, 28 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Великотърновци пожелаха успех на Цветанов с номер 21

  09.07.2021 14:56
Великотърновци пожелаха успех на Цветанов с номер 21

Това може би са първите избори, които са непредсказуеми и не е ясно какъв ще бъде резултатът. Това  коментира с жители на Велико Търново водачът на листата и председател на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Заедно с кандидатите за народни представители Пламен Маринов и Фикред Ферадов, разговаряха с десетки жители на старата столица.

Въвеждането на машинното гласуване и очакването, че това ще затрудни възрастните хора, вероятно ще възпре част от тях да отидат до изборните секции, споделиха великотърновци пред представителите на Републиканци за България.

От друга страна, благодарение на машинния вот, няма такава възможност да се опорочи изборният резултат, както се случи на предишните парламентарни избори.

„Познаваме ви, виждаме ви редовно тук и добре помним подкрепата ви за Велико Търново и региона“, се обърнаха жители на града към Цветан Цветанов.

„Малкият бизнес очаква най-после да получи подкрепа, за да се справи с последиците от пандемията, а от Републиканци за България ги подкрепяме и стоим твърдо зад тях и исканията им“, казаха Пламен Маринов и Фикред Ферадов.


Ключови думи
Цветан Цветанов Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати