Понеделник, 26 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

ПП ГЕРБ и Димитър Николов с жест към акробатичните клубове в Горна Оряховица

  08.07.2021 12:45
ПП ГЕРБ и Димитър Николов с жест към акробатичните клубове в Горна Оряховица

3 хил. лв. бяха събрани по време на заключителното събитие, с което бе сложен край на предизборната кампания на кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Димитър Николов. Със сумата ПП ГЕРБ в Горна Оряховица и Николов подпомагат тренировъчния процес на клубовете по спортна акробатика „Джим Денс“ и „Акро Нова“. Дарението треньорите Йорданка Кочева и Николай Михайлов получиха от Димитър Николов и от организационния секретар на партията в общината Даниел Костадинов.

 

Има няколко спорта с дългогодишни традиции в Горна Оряховица и спортната акробатика е сред тях. Успехът на децата на Световното в Женева е в резултат на воля, отдаденост и много, много работа с треньорите и дава самочувствие на града ни, сподели Димитър Николов, пожелавайки на двата клуба на продължат да радват горнооряховчани.

Благодарностите си за жеста изказаха Йорданка Кочева и Николай Михайлов. Треньорите припомниха, че българската акробатика не е печелила медал от Световно от поне 10 г. и че голяма част от състава на националния отбор за първенството в Швейцария бе от акробати от горнооряховската школа.

Още по темата – на https://regnews.net/news/16256863789816/netipichen-final-na-kampaniyata-slozhiha-gerb-sds-i-dimitar-nikolov-v-gorna-oryahovitsa

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Димитър Николов ГЕРБ-СДС Акро Нова Джим Денс акробатика
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати