Четвъртък, 16 Сеп 2021
            
Велико Търново ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Цветан Цветанов: Нека спрем омразата и разделението в обществото

  13.06.2021 12:50
Цветан Цветанов: Нека спрем омразата и разделението в обществото

От Преображенския манастир започна кампанията на Републиканци за България за Великотърновско

Всеки, който влиза в политическа кампания трябва да помисли за бъдещето на страната. Призоваваме всички политически партии – нека спрем с тази омраза,  противопоставяне и разделение в обществото. В един политически дебат трябва да има управленски решения и ние от Републиканци за България предлагаме точно това.

Това коментира при посещението си в Преображенския манастир край старата столица водачът на великотърновската листа на Републиканци за България и председател на партията Цветан Цветанов.

В светата обител Цветанов и кандидатите от листата с номер 21 запалиха свещички за здраве и благополучие на всички българи, за единение и просперитет на българския народ. От уникалния манастир, символ на българщината и неизменна част от облика на региона, великотърновските кандидати за народни представители от Републиканци за България дадоха символичен старт на предизборната си кампания за IV МИР – Велико Търново.

Преображенският манастир, в който са запазени оригинални стенописи от Захари Зограф и се намира забележителното му Колело на живота, ежедневно се посещава от миряни и туристи.

До неотдавна трудно проходим, пътят до манастира сега е в отлично състояние, след като бе ремонтиран през 2017 година, с активността на Цветан Цветанов като великотърновски народен представител.

Обновената 2.5-километровата отсечка е единственият път, водещ до обителта, която е и атрактивна туристическа дестинация. Трасето до Преображенския манастир е било прокарано през 1935 година, а единственият ремонт, правен преди пълната му реконструкция, било полагането на тънък слой асфалт през 70-те години.

От Преображенския манастир край Велико Търново, Републиканци за България пожелаха успех на всички участници в изборите, които са градивни и ръководени от интересите на общността.  С добронамереност, оптимизъм и отговорност, кандидатите с номер 21 се впускат в надпреварата.


Ключови думи
Цветан Цветанов Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати