Четвъртък, 09 Сеп 2021
            
Велико Търново ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Цветан Цветанов: Републиканци за България се включва в изборната надпревара за постигне на единение в обществото и правила важащи за всички

  11.06.2021 10:41
Цветан Цветанов: Републиканци за България се включва в изборната надпревара за постигне на единение в обществото и правила важащи за всички

Уважаеми жители на област Велико Търново,

скъпи приятели и съмишленици,

Искам да се обърна с благодарност към всички, които упражниха правото си на глас при предишния вот на 4 април, защото това е проява на гражданска отговорност. За съжаление, партиите, изпратени в Народното събрание с гласовете и волята на хората, не проявиха същата отговорност и ето ни отново в предизборна обстановка.

Знам, че обществото вече е изморено от всичко това. Но все пак призовавам – нека всеки да използва следващия месец, за да се запознае с програмите и целите на политическите сили и с хоризонта, който всяка от тях предлага за страната. Само така, след изборния ден, ще можем да сме спокойни, че сме гласували рационално и далновидно, а не подвластни на емоция и артистизъм.

Заради непрекъснатите си многобройни срещи в цялата страна, аз съм убеден, че разумните хора не искат бъдещето на държавата да зависи от политици с неясни приоритети, с непредвидими реакции и непрогнозируеми действия.

Републиканци за България е партията с най-ясен профил - десен, проевропейски и проатлантически! Надявам се, в този предизборен месец да успеем да стигнем до много повече хора, които да припознаят нашите послания.

Знам, че са много българите, които продължават да вярват в силата на десните идеи, на полаганите усилия, на устойчивите общи резултати, постигани с непрекъснато надграждане. И моят призив е точно към тези хора – активизирайте се!

Защото на обществото е нужно спокойствие и единение. Но са нужни и правила, важащи с еднаква сила за всеки.

Благодаря на всички, които вече ни подкрепиха с номер 21 в бюлетината, макар да бяхме партия, едва на шест месеца. Благодаря на нашите поддръжници, които не се изплашиха и не се огънаха при натиска, който им се оказваше по места, включително и във Велико Търново.

Благодарение на техните гласове, партията мина успешно през своя първи политически изпит, за да укрепва и да се превръща в устойчив политически проект на разумните, работещи и отговорни хора.

Съдбата реши ПП „Републиканци за България“ отново да бъде с номер 21 на вота.

С този номер ще гласуваме за държава с правила!

 

Цветан Цветанов,

водач на листата на ПП „Републиканци за България“

за Великотърновски избирателен район

 

 


Ключови думи
Цветан Цветанов Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати