Петък, 02 Юли 2021
            
Избори 2021

Републиканци за България – млад и силен отбор с номер 21 в интегралната изборна бюлетина

  02.04.2021 09:34
Републиканци за България – млад и силен отбор с номер 21 в интегралната изборна бюлетина

Образовани, успешни и млади – такива са кандидатите за народни представители от листата на ПП „Републиканци за България“, чийто водач е председателят на партията Цветан Цветанов. С подбора си на личности, Републиканци за България впечатляват дори опонентите.

В този силен екип има представители на целия регион. В интегралната изборна бюлетина, Републиканци за България e с номер 21.

Ето и преференциалните номера на всички кандидати:

101. Цветан Цветанов - Председател на ПП „Републиканци за България“. За пореден път е водач на листа във Велико Търново, като още през 2009 г. е мажоритарният избор на жителите на Великотърновска област. От тогава неизменно, в парламента, представлява великотърновския район. Вицепремиер и вътрешен министър /2009 до 2013 г./ В следващите Народни събрания е председател на най-голямата ПГ, а в 44-то НС оглавява Комисията по вътрешен сигурност и обществен ред.

102.  Стефан Дойкин – финансист, на 31 години. Работил е като финансов съветник към Европейската комисия, консултант към Световната банка (Вашингтон), експерт по финансови инструменти и настоящ финансов консултант в областта на алтернативните инвестиции. Възпитаник на Лондонското училище по икономика и политика и на Института за държавна администрация „Джон Кенеди“ в Харвардския университет.

103. Борислав Ангелов - 36-годишен мениджър финанси, магистър „Дипломация и международни отношения“, бакалавър по „Политология“. Търговски директор "Експорт" в завода за захарни изделия в Г. Оряховица. С работата си вече е успял да допринесе много за благоприятното финансово състояние на дружеството. Има богат предишен опит на мениджърски позиции в големи световни търговски вериги.

104. Вероника Сивриева  - от гр. Бяла Черква, на 27 години. Лингвист и магистър „Управление и иновации в аутсорсинга“. Успешен мениджър, развиващ в павликенския район собствен бизнес в няколко сфери. Сред учредителите е на ПП „Републиканци за България“.

 

105. Д-р Красимир Кирилов - от Полски Тръмбеш, на 54 години. Един от най-уважаваните ветеринарни лекари в региона, с дългогодишна практика и една от най-модерно оборудваните амбулатории. Специализирал в САЩ, по покана на Департамента по земеделие.

106. Фикред Ферадов – от Павликени, на 38 години. Бизнесмен с икономическо образование. Собственик на търговски обекти, производител на най-прочутата боза в региона. Известен със своята благотворителност и лично участие в доброволчески каузи.

107.  Пламен Маринов Маринов – 35-годишен предприемач, собственик на автосервиз във Велико Търново и на семеен хотелиерски бизнес. Магистър по „Стопанско управление“.

108.  Пламен Росенов Маринов – 37-годишен, мениджър продажби в национален телеком. Развива и собствен бизнес в сферата на ресторантьорството. Завършил „Философия“ във ВТУ, приключва магистърска степен по психология.

109.  Снежана Стефанова - уважаван учител, с 18-годишна практика. Преподава биология в ОУ „П. Р. Славейков“ във Велико Търново. Докторант е от Великотърновския университет, на 43 години.

110.  Мартин Димитров – 35-годишен предприемач, с висше икономическо образование. Собственик на търговско предприятие, занимаващо се с търговия на едро и дребно със строителни материали.

111. Андрей Маринов - 38-годишен юрист от  В. Търново. Работил е като експерт в Министерски съвет, дирекция „Добро управление“. Бил е главен юрисконсулт на „Български пощи“ ЕАД. В момента е главен експерт–юрист в район "Средец" към Столична община.

112. Александър Петров – на 21 г., III курс студент по Изобразително изкуство във ВТУ. Един от участниците в националния Поход по стъпките на Ботевата чета.

113. Елка Петрова – Магистър по „Икономика на търговията“, служител в търговска компания. На 32 години.

114. Николай Драков – 35-годишен, областен координатор на Републиканци за България, член на екипа по електронно управление в партията. Специалист по Информационни и комуникационни технологии, собственик на ИТ компания. Завършил „Стопанско управление“.

115. Иван Станев – На 37 години, предприемач в сектор ИКТ, с висше образование „Международни икономически отношения“, Член на Изпълнителния съвет и учредител на ПП „Републиканци за България“. Координатор секторна политика „Електронно управление“ в партията.

116. Деян Димов – 40-годишен, експерт по киберсигурност. Собственик на ИКТ компания, занимаваща се с поддръжка на мрежи и компютърни конфигурации. Магистър „Икономика на търговията“, бакалавър по „Маркетинг“


Ключови думи
Цветан Цветанов Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати