Сряда, 28 Сеп 2022
            
Избори 2021 Лясковец

ВМРО: Отбранителната промишленост създава заетост и икономически растеж

  25.03.2021 12:01
ВМРО: Отбранителната промишленост създава заетост и икономически растеж

Водачът в листата на ВМРО за Велико Търново доц. Милен Михов и адвокат Петър Зангов, кандидат в листата, се срещнаха с ръководителите на оръжейния завод „Аркус“ АД – гр. Лясковец. Проведеният разговор бе основно за военното производство, за свършеното до момента и бъдещото развитие на въоръжените сили и отбранителната промишленост на РБългария.

Доц. Михов изложи конкретни виждания и визията на ръководството на ВМРО в тази посока до 2032г. и бе изслушан с видим интерес от страна на изпълнителния директор Банко Банков и неговите заместници.

Те също поставиха някои въпроси, които ги вълнуват и най-вече се интересуваха дали ще продължи досегашната политика на ВМРО с увеличения разход за модернизиране и превъоръжаване на българската армия.

Милен Михов коментира накратко, че е необходимо да се работи сериозно и отговорно за ускорено догонване от нашия регион спрямо водещите региони в страната

Досегашната дейност на доц Михов като народен представител бе добре оценена на тази среща. Категорично бе подчертан фактът, че той е местен кандидат, не е спуснат от партийната централа, както се случва при някои други партии и е добре познат в региона.

Срещата се проведе в съответствие с наложените извънредни мерки за безопасност.


Ключови думи
ВМРО Милен Михов Аркус
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати