Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Избори 2021

ДПС регистрира една от най-младите листи във Велико Търново

  02.03.2021 13:06
ДПС регистрира една от най-младите листи във Велико Търново

С амбиция да затвърди сегашния си мандат и с поглед към втори влиза в предизборна кампания ДПС във Великотърновска област. Партията регистрира листа от 15 души, чиято средна възраст е 40 години. Всички са местни хора, 2/3 от кандидатите са с висше образование.

ДПС дава път на младите си кадри и листата ще се води от 29-годишния Мастън Мастънов, който вероятно е най-младият водач в областта.

Мастънов е областен лидер на Младежката  организация на Движението вече втори мандат. Завършил е ВТУ със специалност „Финанси и Международни икономически отношения”. Работи в международна компания и втори мандат е общински съветник в Полски Тръмбеш.

Втори в листата е областният лидер Гюнай Далоолу. Трети е строителният предприемач и общински съветник в ОбС Велико Търново Сунай Мунков. Следват психологът Фатме Етемова и общинският председател на ДПС във Велико Търново Мъстън Еминов. В първата десятка са още кметът на Върбовка Ивелин Розинов, юристът Аликбер Абил, зам. кметът на Горна Оряховица Стефчо Алипиев, общинският съветник в Стражица Атанас Бъчваров, зам. председателят на ОбС – Златарица Федя Дервишев. Единадесети е 24-годишният графичен дизайнер Санер Узунали, след него e бизнесдамата Eлеонора Марева, следват Ердинч Хюсеин, географът Едиз Акифов и педагожката Ипек Рушидова.

Даваме старт на рестарта, коментира областният лидер и втори в листата Гюнай Далоолу.

Ще водим толерантна кампания, в която от нас няма да чуете езика на омразата. ДПС ще говори с езика на добротата, каза още Далоолу и прикани към това всички участници в кампанията.

Вярвам, че кампанията ще е добра и ще постигнем много добри резултати, защото имаме страхотен екип. Крайно време е нещата да тръгнат в положителна посока за страната ни. България има нужда от ново поколение политици, от млади и активни хора, които работят за страната си, каза водачът на листата на ДПС Мастън Мастънов.


Ключови думи
ДПС листа Мастън Мастънов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати