Събота, 01 Oct 2022
            
Други Свищов

Обявиха победителите в онлайн конкурсите на Община Свищов

  02.01.2021 09:40
Обявиха победителите в онлайн конкурсите на Община Свищов

Победителите в конкурсите, обявени от Община Свищов, вече са ясни. Участниците си оспорваха наградите в разделите ``Инициатива на 2020 г.`` и ``Послание към 2021 г.``, като поради пандемията от COVID-19 надпреварите протекоха онлайн.

На I място в ``Инициатива на 2020 г.`` е класиран Националният конкурс за детска рисунка „Подарявам ти надежда“, организиран от Център за обществена подкрепа – Свищов. Подгласници станаха „Направете добро – усмихнете нечие сърце!“ на Детска градина „Слънчо“, група „Слънчице“, гр. Свищов и „Заедно можем повече“ на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“, гр. Свищов, Петя Гутева и Невена Ляскова, заели съответно II и III място.

„На кръстопът“ с автор Детска градина „Радост“, гр. Свищов и „Здрава и успешна година!“ с автор Дневен център за деца с увреждания – Свищов са посланията към 2021 г., класирани на I място в категорията. На II място са посланията на Йоана Игнатова, 10 „а“ клас в ПДТГ „Д. Хадживасилев“, гр. Свищов и „В очакване“ на екипа на НЧ „Филип Станиславов 1903“, с. Ореш. Трето място спечелиха Латинка Бонева и Людмила Аврамова - учители в СУ „Цветан Радославов“, гр. Свищов и учениците от 2 „в“ клас в СУ „Николай Катранов“, гр. Свищов, с класен ръководител Петя Попова.
Журито отреди и Специална награда за „Най-духовито послание“. Тя се дава на Димитър Игнатов, 10 „а“ клас в ПДТГ „Д. Хадживасилев“, гр. Свищов.

Спечелилилте участници могат да получат своите награди след 5 януари 2021 година в сградата на Община Свищов.


Ключови думи
онлайн конкурси Община Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати