Събота, 16 Яну 2021
            
Други Лясковец

Поздрав от д-р Ивелина Гецова за Коледа и Нова година

  24.12.2020 08:31
Поздрав от д-р Ивелина Гецова за Коледа и Нова година

Уважаеми съграждани,  
В духа на една добра, утвърдена традиция се обръщам към Вас, за да Ви приветствам с настъпващите най-светли семейни празници – Коледа и Нова година. Векове наред народът ни е посрещал тези празници с надежда за по-добър живот, за здраве и плодородие, за късмет и справедливост.
Векове наред хората правят в края на годината и равносметка за делата си през изминалите дни. Тази година беше изключително тежка за всички хора по света. Тази година донесе болка и страдание, разрушени мечти, загуба и тежки изпитания за всички.  
Ще се отрони още една страница от календара ни, страница на отминалите дни, изпълнени с много трудности и грижи.  
Аз искам от сърце да пожелая повече никога да не преживяваме това, което трябваше да изтърпим през изтеклата година. Надявам се с идването на Новата 2021-ва да изгрее нова надежда за по-добър живот – за дни пълни с радост, с приятелски усмивки, прегръдки и обич. С цялото си сърце се надявам да започнем новата календарна година без болести, със спокойствието, което заслужаваме всички, без страх от неизвестното, да можем да усещаме радостта от всеки преживян нов миг, да се радваме на любовта на семействата си, на обичта на приятелите и на удоволствието от постигнатите с усърдие добри резултати.
Дано Чудото се случи и още с началото на Новата година да си отиде лошото от нас, от страната ни, от света, и 2021-ва да е здрава, щастлива, мирна и спорна за всички!  
Бъдете ЗДРАВИ!  
Желая Ви топли и спокойни празници  
и изпълнена с щастие Нова година!
 
Д-р ИВЕЛИНА ГЕЦОВА
Кмет на Община Лясковец


Ключови думи
д-р Ивелина Гецова