Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Култура

ДВДС „Мамма Мия“ кани на Коледен онлайн концерт

  17.12.2020 14:12
ДВДС „Мамма Мия“ кани на Коледен онлайн концерт

На Коледен концерт канята децата и младежите от ДВДС „Мамма Мия“ в Горна Оряховица. Заради пандемията концертът ще се проведе онлайн. Това обаче по никакъв начин няма да отнеме от страстта, с която малките таланти ще пеят за своите виртуални гости.
Подобен концерт студията организира за първи път. Той ще се проведе в YouTube канала на „Мамма Мия“.

Част от индивидуалните изпълнители записаха песни още през септември по моя идея, заради евентуален локдаун, както и се случи. Наблегнали сме на любими световни коледни евъргрийни, за сметка на концертите в парка през август и септември, в които държахме българската музика да преобладава. Декорът, който е общ, бе подготвен от децата и мен. Идеята ни е да създадем коледно настроение още от днес - в това напрегнато време на несигурност имаме нужда да си припомним емоциите, които са характерни за това време на годината. Заради усложнената обстановка не всички успяха да се включат, за съжаление нито една от вокалните групи не успя да се подготви преди заповедта, но с най-малките, подготвителната група сме намислили друга изненада за нашите съграждани. А с втора възрастова група сме решили да споделим моменти и изпълнения от минали коледни изяви, в които те са включени, разказа ръководителят на „Мамма Мия“ Емилия Пенчева.

Веселбата започва тази вечер, 17 декември, от 18 ч. на https://www.youtube.com/channel/UCX5rRLZhI-jvmDtzzUrYJeA?fbclid=IwAR1o7C20TYeZo0YfUa8B6Ef37sZua22qkBbTrpbsNXe4KS8znwbjAbc4hhA..


Ключови думи
Мамма Мия коледен концерт
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати