Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Момчил Кузманов се връща в „Локо”, Румен Гьонов също се присъедини към "железничарите"

  02.10.2020 19:58
Момчил Кузманов се връща в „Локо”, Румен Гьонов също се присъедини към \

Един от вече наложилите се юноши на „Локомотив”, който напусна отбора заради неразбирателство в щаба, отново се връща при железничарите. Това е Момчил Кузманов, който беше първият юноша от местната школа, намерил място и сред мъжете.

 Впоследствие той остана за дълго време извън основната група и дори беше напуснал отбора, но по личното настояване на спортно-техническия директор Георги Иванов-Геша отново е с черно-белия екип.

Междувременно „Локомотив” привлече и Румен Гьонов от „Царско село”, ката двамата ще бъдат на разположение за мача със  „Струмска слава” от IX кръг на Втора лига.

Румен Гьонов е роден на 09.05.1992 година и играе на позицията защитник. Гьонов е юноша на ФК „Германея“ (Сапарева баня). Играл е за отборите на: ФК „Германея“ (Сапарева баня), ФК „Витоша“ (Бистрица) и ФК „Царско село 2015“ (София). Румен Гьонов през сезон 2019/2020 е бил футболист на ФК „Царско село 2015“ (София).

Момчил Кузманов е роден на 30.11.2002 година, играе на позицията полузащитник. Кузманов е юноша на ОФК „Локомотив“ (ГО). Играл е за отборите на: ДЮШ на ОФК „Локомотив“ (ГО), ДЮШ на ФК „Литекс“ (Ловеч), ДЮШ на ПФК „Лудогорец“ (Разград), ФК „Рот-Вайс“ (Ерфурт, Германия), ОФК „Локомотив“ (ГО) и ФК „Севлиево“.


Ключови думи
ОФК Локомотив Момчил Кузманов Румен Гьонев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати