Неделя, 02 Oct 2022
            
Политика

Дамската организация на ВМРО във Велико Търново с нови попълнения

  07.07.2020 09:38
Дамската организация на ВМРО във Велико Търново с нови попълнения

Нови попълнения в редиците си приветства женската организация на ВМРО – Велико Търново. Председателят д-р Юлия Тонкова сподели с дамите идеите и насоките, в които работи структурата, акцентирайки върху инициативи, свързани с превенция и опазване на детското и женското здраве.

Срещата на жените в клуба на организацията уважиха с присъствие народният представител от Велико Търново доц. д-р Милен Михов, общинският съветник от групата на ВМРО Деян Куздов, Йордан Грозданов - един от активните членове на местната организация, бивш общински съветник и заместник-кмет на Общината, и Ивайло Джилянов - областен координатор.

Срещата премина в непринудена и приятна обстановка. Доц. Михов разказа накратко за възходящия път, извървян от местната структура на политическата сцена. Но акцентира, че ролята на жените в организацията е ориентирана именно към социалните, културни и общественополезни дейности, които са от изключителна важност и значение за създаване на здрава основа, върху която да се съгражда здраво общество.

Спазвайки българската традиция за „Добре дошли“, дамите бяха почерпени с топла пита, шарена сол и по глътка вино.


Ключови думи
ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати