Вторник, 27 Сеп 2022
            
Светски

Най-новото заведение във Велико Търново отвори врати

  01.06.2020 21:28
Най-новото заведение във Велико Търново отвори врати

Първите си клиенти посреща тази вечер най-новото заведение във Велико Търново. То се казва „Ristretto”, намира се на ул. „Христо Ботев” 13 и дава заявка да е място, на което влюбените в Италия ще намерят своето кътче.
Стремежът на съсобствениците Ваня Трендафилова и Венелин Илиев да доведат Италия в сърцето на Старата столица личи и в най-дребния детайл. Запазената марка на „Ristretto”, разбира се, е възможността всеки клиент да пие кафе с апенински темперамент. Продължава с типични италиански десерти, коктейли, базирани върху сезонни продукти, изобщо с насладата от живота, характерна за Ботуша.
Специален комплимент към клиентите, станали част от прощъпулника на „Ristretto”, правят днес Ваня и Венелин. Той е подготвен със съдействието на Пламен Мичев – човекът, който трябваше да представи България на Световното първенство по пица през април в Палермо. Зад бара пък е Милен Джанзов – двукратен, засега, финалист в най-престижното състезание за бармани у нас.
„Ristretto” посреща клиенти от 8 ч. до 23 ч., като в празнични и почивни дни работното време е удължено. Как се ражда историята на „Ristretto” и как я разказват на ул. „Христо Ботев” 13 във Велико Търново – вижте на https://regnews.net/news/15909309596152/v-caffe-bar-music-ristretto-vanya-i-venelin-razkazvat-prikazka-za-italiya-


Ключови думи
Ristretto
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати