Сряда, 28 Сеп 2022
            
Темида

Горнооряховският съд възстановява нормалния ритъм на работа от 14 май

  08.05.2020 13:41
Горнооряховският съд възстановява нормалния ритъм на работа от 14 май

Възобновява се разглеждането на всички видове дела в открити съдебни заседания от 14 май в Районен съд – Горна Оряховица при спазване на определени мерки за здравна защита.

Съдиите и съдебните секретари трябва да са с предпазни маски. Влизането на граждани, страни и адвокати в деловодствата на РС – Горна Оряховица и на Съдебно-изпълнителната служба за запознаване с дела е допустимо само по един. Останалите следва да изчакват реда си във фоайето на съда на разстояние не по-малко от 2 метра един от друг, а при невъзможност – извън сградата на съдебната палата.

При насрочени дела за разглеждане в сградата на съдебната палата на РС – Горна Оряховица, в нея се допускат само страните по делата и техните пълномощници, защитниците и другите участници в процеса не по-рано от часа, за който е насрочено съдебното заседание. При по-ранно пристигане, лицата изчакват до началото на часа на започване на съдебното заседание пред сградата на съдебната палата, на разстояние не по-малко от 2 метра един от друг. При забавяне в графика на провеждане на съдебното заседание и необходимост от изчакване във фоайето на палатата, лицата следва да са на разстояние не по-малко от 2 метра един от друг.
Не се допуска влизане в съдебната зала на лица, които не са по текущо дело.

Всички изисквания на страницата на Съда във Фейсбук https://www.facebook.com/rsad.go/posts/231150184970029


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати