Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

Кметът Панов: Създаваме специална организация за изплащането на пенсиите

  06.04.2020 17:49
Кметът Панов: Създаваме специална организация за изплащането на пенсиите

Специална организация се въвежда във Велико Търново от утре – 7 април, във връзка с изплащането на пенсиите. Това съобщи кметът Даниел Панов.
Всички осем пункта на „Български пощи“ във Велико Търново ще бъдат дезинфекцирани рано сутринта, преди отварянето им. Повторна обработка екипите на ОП „Зелени системи“ ще направят и между 12,00 и 13,00 ч.
Служители на „Български пощи“, на Общината и на Областна дирекция на МВР ще създадат пропускателен ред, за да няма струпване на хора и да се поддържа физическата дистанция от 2 метра между хората.
В Дебелец, Килифарево и останалите 34 кметства и кметски наместничества е проведен инструктаж и също е създадена организация, за да няма събиране на много хора. Кметствата ще бъдат отворени още в 7,30 ч. сутринта, по двама служители ще организират реда на пропускане. Помещенията ще бъдат дезинфекцирани.
„Апелирам към хората, които получават пенсиите си на гише, да бъдат толерантни един с друг и да бъдат спокойни – създадената организация на работа е целодневна, няма нужда от струпване в определен час пред пощенските клонове или в кметствата“, коментира Даниел Панов.


Ключови думи
пенсии
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати