Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

DJ Теди Джорджо иска да прави фестивал на сръбската музика в Горна Оряховица през септември

  28.03.2020 12:00
DJ Теди Джорджо иска да прави фестивал на сръбската музика в Горна Оряховица през септември

„Ди Джей Юнивърс” ЕООД от Дряново предлага на Община Горна Оряховица да организират съвместно грандиозно музикално събитие през есента, което да събере феновете на сръбската музика на Балканите. Управителят на дружеството Тодор Георгиев всъщност е известният DJ Теди Джорджо.

Идеята му е фестивалът „Volim te, Volim” да се проведе от 9 до 12 септември на стадион „Локомотив” с участието на някои от най-големите звезди на сръбската музика. Според ди джеят събитието ще привлече над 30 000 души музикални фенове в Горна Оряховица и ще се превърне в събитие с Балканска значимост.

Предложението е отправено до Общинския съвет в Горна Оряховица, който трябва да разреши ползването на стадиона и прилежащите пространства от 7 до 15 септември. Самият фестивал е 4 дни, но се включва времето за подготовка и след това почистване. От Общината няма да се иска финансово участие, освен безвъзмездното предоставяне на спортното съоръжение.

Офертата е направена под условия заради разпространението на коронавируса. Събитието ще се организира, ако дотогава епидемията е отшумяла и са отменени всички ограничителни мерки.


Ключови думи
Теди Джорджо сръбска музика
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати