Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика

Депутатът Милен Михов с първа приемна във Велико Търново за 2020 г.

  29.01.2020 10:36
Депутатът Милен Михов с първа приемна във Велико Търново за 2020 г.

В първия приемен ден на народния представител от ВМРО – Велико Търново доц. д-р Милен Михов десетки граждани посетиха приемната в клуба на организацията на ул. „Любен Каравелов“ № 85А.
Хората, посетили приемната за разговор с доц. Михов, не идваха да търсят решение на един проблем. Всеки от тях изложи поне по още три, решенията на които в голяма степен се оказаха зависими от волята от местната управа в лицето на Община Велико Търново.
Освен от частно-правен характер, въпросите, които поставиха гражданите, бяха свързани с бъдещето на опожарената Баварска къща, строена в началото на 20 в. и обявена за паметник на културата, бъдещото ѝ функциониране като ресторант с водни каскади, както и обезопасяването на недостроената към момента сграда.
Друг „технически“ проблем, за който питаха великотърновци, бе осигуряването на химическа тоалетна в парк „Дружба“.
Университетски преподавател отправи няколко запитвания, относно поставянето на видеонаблюдение във Великотърновския университет, учителската правоспособност и дистанционното обучение.
Като друг проблем бе посочено „транспортното откъсване“ на с. Брестница, заради построената нова магистрална отсечка и невъзможността на пътуващите да ползват качествено съществуващия към момента междуградски транспорт.
Въпросите, касаещи решаването им на местно ниво, бяха обсъдени с общинските съветници от групата на ВМРО и ще бъдат внесени за разглеждане и обсъждане в съответните комисии.
Втората среща с великотърновци депутатът е предвидил за 6 април 2020 г. Времето, в което ще се срещне за разговор с гражданите, е от 15:00 ч. до 17:00 ч., отново в клуба на ВМРО в града.
За областта народният представител е предвидил още 11 приемни, датите за които ще бъдат допълнително обявени на страницата на организацията във фейсбук и регионалните ме


Ключови думи
Милен Михов приемва
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати