Сряда, 28 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Милен Михов: България над всичко!

  08.07.2021 13:50
Милен Михов: България над всичко!

Аз съм Милен Михов от ВМРО и „Българските патриоти“.

Към края сме на една кампания, в която много неща се изговориха и много неща се обещаха. Сценаристите на Станислав Трифонов ни убеждават да гласуваме и ни обещават „друго“. Какво - не е ясно! „Гласувайте за нас и ще видите“. Защо? „Защото ни познавате от телевизията“. 

Новите лица на промяната са всъщност добре познати стари. Христо Иванов, Татяна Дончева, Мая Манолова са политици с дълга кариера, противоречива и преминаваща през много и различни партии. Днес те са „новите“. Те са „дошли от бъдещето“ и искат да ни заведат там, в светлите бъднини, защото „единствени знаят пътя към светлото бъдеще“. 

Ние от ВМРО и „Българските патриоти“ не се срамуваме и не се крием. Ние не искаме да си променяме биографията. Нас ни познавате от десетилетие и присъстваме от столетие в нашата история. Ние не се срамуваме от нищо, което сме направили, и затова спокойно гледахме през този месец хората в очите.

Ние променихме много неща! Ние увеличихме средствата и подобрихме българското образованието, превърнахме социалната политика и доходите в приоритет на държавата, спряхме разрухата в отбраната и армията и защитавахме на хората от монополите и скъпотията. Спряхме Истанбулската конвенция и се противопоставихме на джендър идеологията, защото смятаме, че мама и татко не са Родител 1 и Родител 2, че природата е определила семейството като свещен съюз между мъжа и жената. Защото Бог е наредил децата да почитат родителите си. Ние направихме България достойна сила на Балканите. Извоювахме признаването на българско национално малцинство в Албания. Спряхме агресивния македонизъм по пътя му към Европейския съюз. Отстояваме българските права срещу рекета на Ердоган с изселниците и емигрантите. Направихме достойна България пред Великите сили.

Днес ние уверено гледаме нашите избиратели и не се срамуваме от нищо.

Ето защо е необходимо да гласуваме с номер 16 в интегралната бюлетина и на машината за една България над всичко!

За Велико Търново!

За великотърновци!

Защото ние сме ВМРО и Българските патриоти!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Милен михов Българските патриоти
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати