Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Спорт

16-годишният Янислав Цачев се разписа за мъжете при победата на „Локо” над „Спартак” (Варна)

  18.01.2020 15:33
16-годишният Янислав Цачев се разписа за мъжете при победата на „Локо” над „Спартак” (Варна)

„Локомотив” спечели втората си контрола срещу „Спартак” (Варна) с 3:0, с какъвто резултат загуби първата проверка от „Дунав” (Русе). Вторият мач от подготвителния период на железничарите се игра в квартал Повеляново на Девня. Съперникът, който е на последно място в групата, преживява трудни моменти с оставки в клубното ръководство и напускане на играчи. Но все пак една от скромните 9 точки, които има „Спартак” през първия полусезон е спечелена срещу „Локомотив”. Този път обаче гостите не допуснаха колебания и спечелиха убедително, въпреки че и „локомотивци” имат проблеми с коплектуването на отбора след като си тръгнаха някои основни футболисти.

Димитър Юруков откри за „Локо” още в 7-та минута. Калоян Стефанов удвои резултата в 25-та, а юношата Янислав Цачев оформи крайния резултат в 72-та минута. Това е първият гол при мъжете на юношата, който ще получи повече шанс за изява през пролетния сезон. На вратата на „Локо” пък направи дебют още един юноша от Школата – 15-годишният Ивайло Стефанов.

В групата на „Локомотив” бяха Вълков, Трифонов (к), Борисов, Райчев, Кузманов, Пехливанов, Чалъков, Янев, Юруков, Стефанов, Христов. Резерви: Стефанов, Пендов, Бончев, Маринов, Узунов, Цачев, Какамъков.
Старши треньор: Милчо Сирмов


Ключови думи
Локо Янислав Цачев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати