Понеделник, 15 Мар 2021
            
Други

Инж. Добромир Добрев и Димитър Николов първи зарадваха децата в Поликраище за Коледа

  13.12.2019 15:40
Инж. Добромир Добрев и Димитър Николов първи зарадваха децата в Поликраище за Коледа

Част от изключително симпатично тържество станаха днес кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и председателят на Общинския съвет Димитър Николов. Двамата посетиха Детска градина „Димитър Генков“ в Поликраище, за да поставят официалното начало на поредицата от събития, с които децата очакват Коледа. Гордостта си с талантите на хлапетата не скри и кметът на селото Марин Тодоранов, който също се присъедини към партито. Всички гости бяха посрещнати от директора Миглена Млеченкова и екипа на детската градина.
А че децата са напълно готови за посрещането на празниците личеше през цялото време. На влизане инж. Добрев и Димитър Николов бяха посрещнати съвсем в духа на българщината – с хляб, сол и мед. Минути по-късно момчетата и момичетата вече бяха във вихъра на коледни песни, стихчета и танци.
Да бъдат здрави и все така по детски безгрижни пожелаха гостите на своите малки домакини. Инж. Добрев и Димитър Николов ги зарадваха с подаръци и с пожеланието Дядо Коледа да им донесе това, което са си поръчали с писмата до Лапландия.


Ключови думи
ДГ "Димитър Генков" Поликраище
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати