Неделя, 02 Oct 2022
            
Общество

ДГ „Здравец“ в Първомайци получи отличието „Аз гарантирам щастливо детство“ на Държавната агенция за закрила на детето

  22.11.2019 10:32
ДГ „Здравец“ в Първомайци получи отличието „Аз гарантирам щастливо детство“ на Държавната агенция за закрила на детето

Призовото трето място в категорията „Успешна промяна“ присъди Държавната агенция за закрила на детето на ДГ „Здравец“ – Първомайци. За втора година Агенцията връчва Отличителни знаци „Аз гарантирам щастливо детство“ за принос в грижата за децата и за дейности и инициативи, допринасящи за създаването на условия за тяхното пълноценно развитие. Детската градина в Първомайци е единствената от малко населено място, която тази година се нареди сред наградените.
Целта на събитието е да стимулира осигуряването на високо качество на живот на децата, в това число – удовлетвореност на деца и родители, осъществяването на дейности в съответствие с установените стандарти, правила и процедури и принос към създаването на възможности за пълноценно развитие на децата.
За Отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“ ДГ „Здравец“ бе номинирана от Сдружение „Родолюбци – Първомайци“. Номинацията отразява добрите партньорски отношения на всички ангажирани с грижата за децата – екип на детското заведение, институции, но най-вече родители.
На тържествената церемония, провела се на 20.11.2019 г. в гр. София, в присъствието на министър Бисер Петков тържествено бе връчен отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“ – ІІІ място на директорката на детската градина Елеонора Иларионова. Тя благодари на екипа си, на сдружение „Родолюбци – Първомайци“ и на Агенцията за закрила на детето за високата оценка и сподели, че няма големи и малки детски градини - има екипи, които са призвани да дават всичко за децата, за да им осигурят пълноценно развитие.


Ключови думи
ДГ "Здравец" Първомайци
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати