Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Учени и интелектуалци от Сдружение „Инициатива Единение“ подкрепят доц. д-р Милен Михов за кмет

  19.10.2019 09:39
Учени и интелектуалци от Сдружение „Инициатива Единение“ подкрепят доц. д-р Милен Михов за кмет

«Град Велико Търново се нуждае от кмет, който има визия за съвременното развитие, има опит и смелост да направи промяната! Сега е моментът за промяната с предстоящи местни избори! Ние от Сдружение «Инициатива Единение» подкрепяме такава кандидатура на доц. д-р Милен Михов за кмет на Велико Търново като човек, приемащ нашите цели, притежаващ знанията, опита и смелостта да работи за развитието на града.».

Това се казва в подкрепително писмо на Сдружение «Инициатива Единение» до ВМРО – Велико Търново, подписано от председателя на сдружението Стефан Воденичаров.

Български учени и интелектуалци, обединени в сдружението, са приели за своя основна цел просперитета на Отечеството чрез обединение на всички, които милеят за него с определяне и постигане на ясни дългосрочни национални цели и приоритети.

«България жадува за единение, за възраждане и съхраняване на българския дух, нация и държава, за събиране на енергиите на всички български граждани. Като достойни потомци се обединяваме за възстановяване на държавността и институционалния ред; спасяване на чезнещата нация; по-качествено и съобразено с потребностите образование; развитие на адекватно здравеопазване; възстановяване и развитие на индустрията; съхраняване на духовните ценности, чрез културен възход; укрепване на въоръжените сили и повишаване сигурността на гражданите; нормално правосъдие за всички.Считаме, че тези теми са истинските приритети за обединена, силна и европейска България! Доц. д-р Милен Михов приема нашите идеи за единение и просперитет на Отечеството», се казва още в писмото.

Интелектуалците изразяват надежда, че обединени, гражданите на Велико Търново ще подкрепят кандидатът за кмет на ВМРО, за да постигнат промяната, да направят града заслужено най-доброто място за живеене и развитие за себе си и своите деца, защото «успехът на доц. д-р Милен Михов в кметската надпревара, е успех за гражданите на Велико Търново!».
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Милен Михов подкрепа Единение
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати