Неделя, 02 Oct 2022
            
Местни избори 2019

След десетилетия чакане до Хотница и Русаля се пътува по нов асфалт

  14.10.2019 12:13
След десетилетия чакане до Хотница и Русаля се пътува по нов асфалт

Ремонтираното шосе между селата Самоводене, Хотница и Русаля значително повишава комфорта на пътуване и намалява риска от транспортни произшествия. Новият път  продължава е сред водещите теми, а хората са доволни, че при управлението на община Велико Търново от Даниел Панов най-накрая е намерено решение на въпроса, стоящ от десетилетия.
18-километровият участък е преасфалтиран и където е възможно – разширен. Предстои да бъдат изградени банкети и положена маркировка. Следващата година започва и ремонта на пътя от Русаля към село Дичин, обясни Даниел Панов по време на срещите си хората от Хотница и Русаля.
Инвестицията в инфраструктурата е много важна за развитието на цялата община. Ремонтираният път е резултат от добрия диалог между Панов и държавните институции – регионалното министерство и Агенция „Пътна инфраструктура“.
Тъй като вече са ремонтирани читалища и са изградени детски площадки и паркове, през следващите четири години средствата по програмата „Местни инициативи” да бъдат влагани в ремонт на улиците на селата „Местни инициативи“. Този ангажимент пое Панов, който е кандидат за трети мандат като кмет на община Велико Търново. Той подчерта, че средства за пътната мрежа ще бъдат заложени и в инвестиционната програма на Община Велико Търново, както е било във всяка от досегашните години.
В срещите участваха и кандидатите за общински съветници от силния отбор на ГЕРБ и СДС с номер 43 Венцислав Спирдонов, Росен Иванов, Деян Хаджийски, Георги Недев, Атанас Парушев, Жельо Желев, д-р Даниела Андреева, Мариян Арабаджиев, арх. Драгомир Йосифов и Иван Кънев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Хотница Русаля Даниел Панов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати