Неделя, 14 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Местната коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен) със специален жест към детската градина в Поликраище

  14.10.2019 09:42
Местната коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен) със специален жест към детската градина в Поликраище

Дарение на спални комплекти за двете групи на Детска градина „Димитър Генков“ в Поликраище направи Местната коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен). Идеята е на кандидата за кмет на селото, издигнат от коалицията – Ирена Гългълова. За да го връчат, в Поликраище дойдоха Петър Гайдаров - кандидат за кмет на Горна Оряховица и водач на листата с общински съветници, втората в нея – Елка Кукова-Нешева и третият в подредбата Йордан Аврамов, който е и съучредител на коалицията.
Спалните комплекти са избрани след допитване до ръководството и екипа в детската градина. Тя се посещава от 40 деца не само от Поликраище, но и от Янтра. Освен със спалните комплекти, децата бяха зарадвани и с лакомства.
Поласкана съм от положителното отношение, което показвате към децата, каза директорката  на ДГ „Димитър Генков“, приемайки дарението.
За нас е удоволствие, че кандидатът ни за кмет на Поликраище е именно Ирена Гългълова. Тя е една умна и упорита млада жена, която със своята енергия и хъс ще направи така, че Поликраище да бъде приветливо и спокойно място за живеене, място, което младите хора да разпознаят като добро за живот и реализация. Надявам се жителите на Поликраище да я подкрепят, коментира Петър Гайдаров.
Кандидатите на Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен“) са с номер 67 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Ирена Гългълова ДГ "Димитър Генков" Поликраище
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати