Неделя, 08 Сеп 2024
            
Политика

Деница Коева ще управлява Горна Оряховица до избора на нов кмет

  19.09.2019 10:39
Деница Коева ще управлява Горна Оряховица до избора на нов кмет

Настоящият зам.-кмет на Горна Оряховица инж. Деница Коева ще изпълнява временно длъжността кмет на общината до полагането на клетва от новоизбрания титуляр. Решението взеха днес, на последното си за мандата заседание общинските съветници.
Тя ще влезе в длъжност веднага, след като ОИК излезе с решение за регистриране на инж. Добромир Добрев като кандидат за нов мандат. Същото се отнася и до заместниците на кметовете в останалите селища на общината, които ще се регистрират за участие в новите избори. ОбС определи временно изпълняващи за всички селища, в които ще се правят избори. Ако някой от сегашните кметове реши да не участва, той ще си остане на поста до избирането на нов кмет.
Дами застават начело и в населените места в Горнооряховско, където кметовете се избират. Младши експертът в Кметството в Долна Оряховица Галина Гайдарова ще кметува през следващите седмици във втория град в общината. Ръководството на Първомайци временно поема специалистът по бюджет в тамошното Кметство Ева Георгиева. Старши специалистите Даниела Панайотова, Мариянка Стойнова и Светлана Георгиева ще ръководят съответно Писарево, Янтра и Горски долен Тръмбеш, Милена Попова – Поликраище, Зейджан Селимова – Върбица, Николина Христова – Правда и Мария Петрова – Крушето.


Ключови думи
Деница Коева
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета