Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Общество

Лясковско училище обяви дарителска кампания за библиотеката си

  19.08.2019 07:28
Лясковско училище обяви дарителска кампания за библиотеката си

Дарителска кампания за библиотеката на НУ „Цани Гинчев“ в Лясковец тече до 13 септември. Кампанията е организирана от ръководството на училището и има за цел чрез детски книжки да зарадва своите малки ученици с интересни нови заглавия, които да ги запалят да четат повече и да повишат функционалната им грамотност.
Към момента в училищната библиотека са налични само около 300 тома. Можем ли заедно да направим така, че с първия училищен звънец лавиците да са пълни с още 1000 книжки? Приемат се всякакви заглавия, които са подходящи за деца 1 - 4 клас, добре запазени са и са издадени след 1990 г. Ще е страхотно, ако избереш съвременна детска художествена литература, приказки, книжки с повече картинки и по-малко текст, детски енциклопедии, детски книжки на английски език, казват организаторите.
Книжките могат да бъдат изпратени по куриер на адрес гр. Лясковец, ул. „Петър Оджаков“ 1 за сметка на подателя или да бъдат занесени на място в НУ „Цани Гинчев“. При поискване училището ще издаде сертификат за дарение.


Ключови думи
Цани Гинчев
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета