Сряда, 28 Сеп 2022
            
Светски

Бутиков хотел е новата придобивка на комплекс „Прити спорт”

  25.06.2019 09:12
Бутиков хотел е новата придобивка на комплекс „Прити спорт”

Гостите не само на Горна Оряховица, но и на Арбанаси и Велико Търново, имат още един избор за настаняване. Едновременно сред природата, но пък и в близост до трите селища, е новата придобивка на комплекс „Прити спорт” – бутиков хотел, който изкушава с елегантност, спокойствие и всички екстри, нужни за добра почивка.


Комплексът се намира в покрайнините на Горна Оряховица и в подножието на Арбанашкия хълм – само на 4 км от архитектурния резерват Арбанаси и на 7 км от старата столица Велико Търново. Потънал в зеленина и прохлада, хотелът впечатлява с елегантни интериорни решения, както и с прекрасна панорама към околните хълмове. Домакините предлагат пет двойни и една фамилна стаи. Към удобствата на хотела се добавят екстрите от спортния и спа център, както и професионално обслужване.


Гостите на хотела имат на разположение кафе бар, фитнес, спа център, закрит басейн, игрища за тенис на корт и футбол, лятна градина. Ценовите пакети са атрактивни, варират от 55 до 80 лева на стая и включват закуска, ползване на фитнес залата и паркинг. Децата до 2 г. се настаняват безплатно.


Повече информация на www.prity-sport.com.
 


Ключови думи
Прити хотел
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати