Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други

Ден на детето организираха от Градски ученически парламент

  02.06.2019 08:14
Ден на детето организираха от Градски ученически парламент

Празник за децата организираха от Градски ученически парламент. Той се проведе в парк „Дружба“ с подкрепата на Община Велико Търново и Младежки дом.
Празникът премина с много танци и песни.  Обособени бяха кътове за рисуване върху лице, игра на народна топка, футбол и федербал. Щафетни игри с лакомства зарадваха децата, а кулминацията на празненството беше играта „Ловци на съкровища“. В нея взеха участие над 30 деца, които обикаляха парка, отговаряха на гатанки и изпълняваха предизвикателства, за да намерят голямото съкровище пълно със сладки изкушения.
„Днес разтворихме широко ръце и сърце и прекарахме един незабравим детски ден заедно с безброй усмихнати и слънчеви дечица“,  споделиха членовете на Градски ученически парламент.
Те са подготвили още много събития през месец юни. На 3 юни, от 19 ч., в клуб „Седем“, ще се проведе поредната среща „Известните от другата им страна“ с актрисата Неда Спасова, която познаваме като сестра Кая Райкова от „Откраднат живот”. На 8 юни, от 17.30ч., на паметника „Асеневци“, ще се реализира фото-пленер с фотографа Георги Арсов, а на 15 юни, на сцената на „Проект Арт лято“, ще се проведе второто издание на танцувалното състезание „Make it dance”.
 


Ключови думи
ГУП празник деца
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати