Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Други

Хотел за кучета и котки има вече в Горна Оряховица

  12.04.2019 16:11
Хотел за кучета и котки има вече в Горна Оряховица

Хотел за кучета и котки има вече в Горна Оряховица. Всеки стопанин, на когото се налага да отсъства и няма възможност да вземе със себе си домашния си любимец, може да го остави под грижите на ветеринарите д-р Божана и Димитър Мирчеви и техния екип в Многопрофилната ветеринарна клиника „М-ПРАКТИС“ на ул. „Петър Берон“ 8.


Услугата се предлага от началото на седмицата и вече набира популярност сред горнооряховчани. Според собственици на кучета и котки тя е изключително необходима и облекчаваща ги – в динамиката на XXI век все по-често се налагат пътувания, за организацията  на които няма много време, а неизменна част от тази организация е въпросът кой ще се грижи за животното. Хубаво е, че вече има кой да го поеме, а още по-хубаво е, че не става дума просто за място, а за такова, на което животните ще са под наблюдение от професионалисти, казват стопани.

В хотела се приемат кучета от дребни породи и котки.

В хотелската част на клиниката се настаняват здрави, неагресивни, ваксинирани, чипирани, вътрешно и външно обезпаразитени котки и кучета. Собственикът трябва да остави здравната книжка на животното до напускането му на хотела, споделиха от „М-ПРАКТИС“. Това е една от гаранциите, че здравето на домашния любимец няма да е застрашено.


За времето на престоя си всяко животно е обгрижвано според индивидуалните му нужди - кучетата се извеждат на разходка поне 2 пъти дневно, за котките са осигурени катерушки и различни други играчки, животните се хранят с пълноценна и здравословна храна според възрастта им... Така гостите на хотела ще прекарат не само безопасно, но и забавно времето си в него. Д-р Мирчеви и екипът им обмислят да започнат да предлагат хотелската услуга и за други животни, папагали например.


Още една нова услуга продължава да развива екипът на „М-ПРАКТИС“. Само до края на месеца поръчките на храна, лекарства и изобщо на всичко, което предлага зоомагазинната част на „М-ПРАКТИС“, направени онлайн, са с 5% отстъпка. В рамките на града доставката е безплатна, като поръчки се приемат само на тел. 0884 614 995 или като лично съобщение на страницата на клиниката във Фейсбук. Доставки се осъществяват в часовете между 12 и 14 ч. за деня, в който е приета поръчката. След тези часове доставките се прехвърлят за следващия ден.
Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
М-ПРАКТИС хотел за кучета и котки
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета