Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Продължават масираните проверки на бензиностанциите в страната

  08.11.2018 12:01
Продължават масираните проверки на бензиностанциите в страната

Областният управител проф. д-р Любомира Попова проведе работна среща с главния секретар на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Николай Николов. По време на разговора бе акцентирано, че ДАМТН продължава масираните проверки на бензиностанциите в страната.  Проверяват се всички бензиностанции и на територията на Област Велико Търново, включително и по-малките обекти, които не са разположени по главните пътища.
"Инспекциите осъществявани от служителите на агенцията са комплексни, като се следи с повишено внимание за контрола и качеството на течните горива, както и технически и метрологичен контрол на бензиноколонките в обектите. При установяване на административни нарушения ДАМТН ще предприеме незабавни административно-наказателни процедури", каза Николай Николов.
"Териториалната структура на ДАМТН във Велико Търново работи в много добра координация с Областна администрация и имаме постоянен обмен на информация за текущи проверки, както и за резултатите от тях", каза областният управител.
 


Ключови думи
проверки бензиностанции
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати