Вторник, 27 Сеп 2022
            
Спорт

Моника Георгиева е втора в благотворително вертикално бягане на ОББ

  26.10.2018 15:35
Моника Георгиева е втора в благотворително вертикално бягане на ОББ

Горнооряховската лекоатлетка Моника Георгиева постигна второ време в екстремното благотворително бягане, организирано от „КВС Груп България”. Близо 350 души – професионалисти, любители и банкови служители, се включиха в заключителния етап на благотворителната инициатива на групата. Те трябваше да пробягат 24 етажа нагоре и надолу със 190 метра денивелация в „ОББ Център Милениум”. При жените първо време постигна Лиляна Гоцева, а втора е горнооряховчанката Моника Георгиева.


Предизвикателството е част от голяма благотворителна кампания на КВС Груп, започната през септември 2017 г. Първите три предизвикателства бяха изцяло за служителите на групата. Четвъртото изпитание беше отворено и се включиха близо 350 души.
Целта на Предизвикателство 4 е да се натрупат 384 000 километра от участия в спортни инициативи. Общите натрупани километри ще бъдат превърнати в пари за благотворителност. Парите ще бъдат събирани по три различни начина - чрез дарения и спонсорства от участниците, посредством продажбата на тениски с надпис Екип „Синьо” и дарения от KBC Груп.
Близо 350 души участваха на 25 октомври в заключителната инициатива от предизвикателството I AM TEAM BLUE - OББ Vertical Run. 24 етажа нагоре, 24 етажа надолу, 190 метра денивелация и 1 уникално преживяване – това беше мотото на събитието. Спортисти, любители, служители на KBC Груп България, клиенти и партньори превърнаха тичането по стълбите на ОББ Център Милениум в невероятен триумф на волята и доброто настроение в подкрепа на благородна кауза.
 


Ключови думи
Моника Георгиева
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати